Spustili jsme nový web!

26. 6. 2024

Daniel Mrkvica

Právě si prohlížíte web, který jsme nedávno spustili. Tento projekt byl dlouho očekávaný a jsme nadšeni, že se konečně můžeme podělit o jeho výsledky s vámi, našimi návštěvníky.

Původní web byl již zastaralý a neprezentoval naši společnost tak, jak bychom si představovali a jak si to zasloužíme. Proto jsme se rozhodli vytvořit zbrusu nové stránky, které budou skutečně odrážet naši společnost.

S novým webem přichází moderní design. Zachovali jsme náš zaběhlý vizuální styl, ale dali jsme mu svěží kabát. Stránky jsou nyní optimalizovány tak, aby se načítaly rychleji a plynuleji, což zajistí příjemný uživatelský zážitek. Navíc jsou přizpůsobeny pro všechna zařízení, takže si je můžete pohodlně prohlížet na počítači, tabletu i mobilním telefonu. Všechny informace jsme uspořádali přehledně a komunikujeme je srozumitelnou a odlehčenou formou. Naše produkty jsou nyní doplněny o ukázková videa a fotografie, aby vám poskytly co nejvíce informací a usnadnily výběr.

Děkujeme za vaši podporu a věrnost. Doufáme, že nový web splní vaše očekávání a nabídne vám všechny potřebné informace v příjemné a snadno dostupné formě.


Přečtěte si také

S čím můžeme pomoci?

Více než 30 let zkušeností nám dává sebevědomí a vám jistotu, že najdeme to nejlepší řešení. Uděláme maximum pro to, abyste si na konci spolupráce odnášeli dokonalý produkt vyladěný do posledního detailu a také úsměv od ucha k uchu. Stačí nám říct vaši představu a my se postaráme o vše ostatní.

Kontaktujte nás